piatok 6. decembra 2013

Farebné bývanie

Neviem ako vy,ale ja rada strávim voľnú chvíľu aj pozeraním rôznych obrázkov o bývaní a snívam (aaaa).. Preferujem skôr farebnejší štýl,nemám rada len čierno-bielu,poprípade sivú kombináciu,ako v dnešnej dobe dosť veľa ľudí obdivuje(čo som si všimla).Fandím takej "zmeske" etno,hippie,boho,prírodno-videckeho( :D ) štýlu,čiže nič megamoderné a chladné.Vybrala som pre vás pár zaujímavých obrázkov..Niektoré budú určite na niekoho pôsobiť trošku chaoticky(možno až nevkusne),aaale stačí si odmyslieť pár vecí a je to(aspoň ja to tak robím:) Taaak,snívajte !



























Prajem pekný večer a ešte krajší víkend !


Zdroj obrázkov:pinterest,tumblr,google








3 komentáre:

  1. Děkuji za inspiraci, tak nějak si představuju svůj dům v budoucnu - jestli nějaký bude. :D Doufám v to. Chci, aby měl plno teplých barev, které můžou chvilkami připomínat chatu .. ale není nám přece jen nejlíp někde tam? Kde je klid a pocit tepla, lásky, bezpečí. Některé ty nápady jsou úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem baby :) Rony,presne..také miestami až chatové bývanie-maximálne útulné.Ja tiež pevne verím,že RAZ budem mať vlastné bývanie a zariadim si všeeetko podľa mojich predstáv,aach.

    OdpovedaťOdstrániť